Framian Oy

Teollisuuskatu 21
00510 Helsinki
Y-tunnus: 2877296-9

Verkkolaskut:
Verkkolaskuosoite: 003728772969
Operaattori: OpusCapita Solutions Oy
Välittäjätunnus: E204503

Sähköpostiosoite, johon pdf-laskut lähetetään: FramianOy.FI.P.118680-8@docinbound.com

Postitse lähetettävät laskut voi lähettää skannauspalveluumme osoitteeseen:

Framian Oy
PL 92365
00063 LASKUNET

HALLINTO
Antti Eerola
antti@framian.fi
+358 40 081 0481

ASIAKASPALVELU & MYYNTI
Steve Peltonen
steve@framian.fi
+358 50 333 8888

FULL-STACK -KEHITTÄJÄ
Pauli Koskelainen

Käytössäsi kokenut tiimi

Antti Eerola - Concept design & innovator

Antti on tiimin propellipää ja visionääri, jolla on kyky katsoa asioita sen kuuluisan boksin ulkopuolelta. Eli sukeltaa sinne, mistä innovaatiot syntyvät: eri asioiden yhdistämisestä uudella tavalla ja totuttujen käytänteiden murskaamisesta. Antti on työuransa aikana työskennellyt yhdessä Suomen suurimmista verkkokauppaa tekevistä yrityksistä, mainostoimistossa sekä vetänyt yritystä, jolla on ollut oma CMS- ja verkkokauppaohjelmisto. Ennen Framiania Antti oli mukana rakentamassa Ultrahack-innovaatiokonseptia.

Steve Peltonen - Projektipäällikkö

Steve on tiimimme diginatiivi milleniaali, joka vastaa siitä, että asiat tapahtuvat. Steven mentaliteetti, ajattelu ja tuoreet näkökulmat varmistavat, että projektissa ollaan vahvasti tässä ja tulevassa ajassa kiinni.

Pauli Koskelainen - Full-stack -kehittäjä

Pauli on raskaan sarjan ohjelmistokehittäjä, joka on yli 15-vuotisen ohjelmistokehitysuransa aikana ollut mukana vaativissa projekteissa aina korkean käytettävyyden verkkopalveluiden luonnista liiketoiminnan raskaidenkin erp-järjestelmien kehittämiseen. Vaativimpiin ja enemmän koodarikäsiä vaativiin hankkeisiin Pauli kasaa ohjelmistokehittäjien tiimin meiltä ja maailmalta.

Varaa online-tapaaminen

🕑 30 min
📅 maanantain - perjantai

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Valitse sinulle sopiva ajankohta ja varaa tapaaminen. Täytä oheiseen lomakkeeseen tietosi, niin lähetämme sinulle linkin tapaamisen sähköpostilla.

Index