Web-sovelluksella sitoutuneempia käyttäjiä

Rehaboo! -aktiivisuuspeli tuo arkiliikunnan koteihin ja työpaikoille. Pelailu virkistää verenkiertoa, parantaa kuntoa ja ylläpitää aktiivista arkea.

Our workflow

Haaste

*Miten motivoida käyttäjiä pelaamaan säännöllisesti? *

Rehaboo! tarvitsi keinon, jolla sitouttaa pelaajat säännölliseen harjoitteluun.

Websovelluksella voitaisiin hallita käyttäjien rekisteröitymistä palveluun, mahdollistaa oman edistymisen seuraaminen sekä esittää tuloksia kaikille käyttäjille yhteisellä tulostaululla.

Omalla tiimillä oli kädet täynnä työtä harppauksin etenevässä pelinkehityksessä. Websovellukset ja Django-backend eivät olleet tiimin erityisosaamista, joten apu oli siltäkin osin tarpeen.

Ratkaisu

Websovelluksen kehittäminen tiiviissä yhteistyössä Rehaboo!:n kanssa

Websovelluksella voi seurata oman harjoittelun edistymistä. Tulostaulukko listaa parhaiten pärjänneet pelaajat, jolloin haasteita ja kilpailuja voi järjestää kollegojen ja kavereiden kesken.

Sovellus tallentaa peliin käytetyn ajan, välimatkan sekä pelissä kerätyt pisteet. Oman edistymisen seuraaminen motivoi käyttäjää pysymään liikkeessä 10-15 minuuttia päivässä.

Tulokset

Pelaajien aktivointi ja motivointi ovat edellytyksiä pelin menestykselle. Web-sovelluksen turvin kansainvälistä liiketoimintaa on helpompi rakentaa. Kesällä 2020 Rehaboo! lanseeraa etänä pelattavan version pelistä, ja kansainvälistyminen on entistä ajankohtaisempaa.

Kommentti

”Luottamus on kaikki kaikessa, kun tarkoituksena on ulkoistaa bisneskriittinen osa tuotekehitystä. Olemme aina voineet luottaa Framianin asiantuntemukseen ja osaamisen tasoon. Tässä vaiheessa he ovat jo osa laajennettua Rehaboo! -perhettämme ja uskon, että yhteistyömme on vasta alussa.”

Peter Gréen
Toimitusjohtaja, Rehaboo!

Varaa online-tapaaminen

🕑 30 min
📅 maanantain - perjantai

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Valitse sinulle sopiva ajankohta ja varaa tapaaminen. Täytä oheiseen lomakkeeseen tietosi, niin lähetämme sinulle linkin tapaamisen sähköpostilla.

Index