Ota tulevaisuuskestävä teknologia käyttöösi tänään

Koodaamme verkkosivustot ja -sovellukset uusinta headless-teknologiaa hyödyntäen. Voit keskittyä sivuston käyttöliittymän ja sisällön suunnitteluun meidän huolehtiessa siitä, että koodi on laadukasta ja palvelu toimii niin kuin pitääkin.

Ota ohjelmistokehittäjien osaaminen käyttöösi

Enemmän kuin responsiivisia verkkosivustoja

Koodaamme verkkosivustot ja -sovellukset uusinta headless-teknologiaa hyödyntäen. Voit keskittyä sivuston käyttöliittymän ja sisällön suunnitteluun meidän huolehtiessa siitä, että koodi on laadukasta ja palvelu toimii niin kuin pitääkin.

Kumppanilla on väliä

Erikoisosaamistamme on vaativa web- ja sovelluskehitys. Tiedämme mitä lupaamme, ja voit olla varma, että kehittämämme palvelu toimii niin kuin pitääkin.

Tulevaisuuskestävin teknologia käytössäsi

Koodaamme verkkosivut ja selainpohjaiset sovellukset räätälöityinä headless-toteutuksina. Sivuston käyttöliittymän ja taustajärjestelmän erottaminen tarkoittaa, että jokaiseen projektiin voidaan valita siihen parhaiten sopiva toteutustapa ja sivuston kehitystä on helppo jatkaa tulevaisuudessa.

Emme vedä pakasta valmiita ratkaisuja, vaan valitsemme jokaiseen projektiin parhaiten sopivat työkalut, teknologiat sekä taustajärjestelmät.

Suosimme sisällönhallinnassa DatoCMS -palvelua, joka on helppokäyttöinen, eikä sen ylläpito edellytä koodausosaamista. Käyttöliittymän koodaamme useimmiten React-ohjelmointikielellä. 

Miksi kannattaa kiinnostua headless-toteutuksista?

Käytettävyys. Sivustot latautuvat huippunopeasti, ja ne muistuttavat käytettävyydeltään mobiilisovelluksia. 

Skaalautuvuus. Käytetyt palvelimet on hajautettu, jolloin sivusto latautuu nopeasti ja palvelintilaa voidaan tarvittaessa lisätä nopeallakin aikataululla. 

Muunneltavuus. Headless-toteutusta voi kehittää eteenpäin joustavasti. Sama taustajärjestelmä sisältöineen on hyödynnettävissä, kun verkkosivustolle kehitetään uusia sovelluksia tai sivuston käyttöliittymä tai toiminnallisuuksia halutaan päivittää.

Mobiili aina edellä. Yhä suurempi osa palveluista suunnitellaan suoraan mobiililaitteisiin. Headless-arkkitehtuuri ei ainoastaan tue mobiilia käyttäjäkokemusta, vaan vie sen uudelle tasolle. 

100 % tuki hakukoneoptimoinnille. Sivustolla on laaja tuki hakukoneoptimoinnin tekniselle ja sisällölliselle toteutukselle. Nopeat latausajat parantavat näkyvyyttä esimerkiksi Googlessa.

Helppo ylläpito. Sivuston ylläpito on helppoa sisällöntuottajalle tai vaikkapa ulkoistetulle markkinointipäällikölle. Sivusto toimii markkinoinnin tehokkaana työkaluna. 

Integraatiot. Integraatiot rakennetaan käyttäjän ja liiketoiminnan tarpeisiin sopiviksi. Useimmista markkinoilla olevista ohjelmista on saatavilla rajapinnat, joiden avulle palvelut voidaan tuoda osaksi sivustoa. 

Hyödy uudesta teknologiasta ensimmäisten joukossa

Yhteistyömallin hyödyt

Hyödyt asiantuntemuksestamme. Meillä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus vaativasta web- ja sovelluskehityksestä. Osaamme ehdottaa sopivia ratkaisuja silloinkin, kun et huomaa kysyä niistä erikseen.

Kerromme paitsi sen, mikä on mahdollista, niin myös sen, miten asiat kannattaa toteuttaa. Yhteistyömallimme on mutkaton ja käytännössä testattu. Vältyt yllätyksiltä ja aikataulut pitävät.

Meillä on yhteinen tavoite: tyytyväinen loppuasiakas ja palvelu, joka ylittää sen käyttäjien odotukset.

Headless-kehitys on maailmalla suosittua, mutta Suomessa alan osaajia on vielä vähän. Yhteistyömallissa pääset hyötymään uudesta teknologiasta ensimmäisten joukossa.

Mistä “päättömässä” web-kehityksessä on kyse?

Lyhyesti: Headless-toteutuksessa sivuston sisältö eli taustajärjestelmä erotetaan sen käyttöliittymästä, ja järjestelmät kommunikoivat ohjelmistorajapintojen välityksellä.

Pystymme kehittämään tehokkaita verkkopalveluita ja web-sovelluksia, joiden jatkokehittävyys ja käytettävyys ovat omaa luokkaansa.

Headless-toteutus antaa vapautta suunnitteluun, kun valmiit sivupohjat tai teemat eivät rajoita sivuston suunnittelua tai toiminnallisuuksia.

Headless tuo hyötyä liiketoimintaan vielä vuosien päästäkin. Tulevaisuudessa uusien sovellusten kehittäminen helpottuu, ja samaa taustajärjestelmää voidaan hyödyntää esimerkiksi verkkosivustolla, web- tai natiivisovelluksissa tai IoT-sovelluksissa.

Enemmän kuin verkkosivustoja

Headless-teknologiaa voi verkkosivustojen lisäksi hyödyntää muihin selainpohjaisiin palveluihin. 

Single Page Application (SPA)

SPA eli single page application tarkoittaa verkkosivuston käyttöliittymän rakentamista mobiilisovellusta muistuttavaksi. Headless-toteutuksena sivusto saadaan latautumaan nopeasti, ja sen käyttöliittymään voidaan lisätä ominaisuuksia, joita tavallisiin verkkosivustoihin ei ole saatavilla.

Progressive Web App (PWA)

Progressiiviset web-sovellukset eli PWA:t ovat entistä suositumpi tapa sitouttaa käyttäjiä uusin palveluihin. PWA:t toimivat natiivisovelluksen tavoin, mutta selaimessa eikä niitä tarvitse erikseen ladata sovelluskaupasta. PWA:lla pilotoit suunnittelemaasi digitaalista palvelua helpommin. Palvelusi toimii samanaikaisesti työpöytäympäristössä sekä kaikissa mobiililaitteissa. Yhden sovelluksen avulla uusien ominaisuuksien lisääminen on vaivattomampaa.

Miten yhteistyö käynnistyy ja etenee?

Vaihe 1: Olemme mielellämme avuksi jo projektin tarjousvaiheessa, kun suunnittelet asiakkaalle tarjottavaa ratkaisua. Kerromme, mitä projektin ja budjetin puitteissa kannattaa ja on mahdollista tehdä. 

Vaihe 2: Kun palvelu on suunniteltu käyttöliittymää myöten valmiiksi, otamme sen koodattavaksemme. Jos aikataulu on tiukka, voimme aloittaa taustajärjestelmän rakentamisen, kun käyttölittymän päälinjat ja sisältötyypit on päätetty. Voit keskittyä omaan työhösi ilmeen, käyttöliittymän ja sisältöjen suunnittelussa.

Vaihe 3: Luomme tarvittavat sisältötyypit taustajärjestelmään ja koodaamme käyttöliittymän toiminnallisuudet. 

Vaihe 4: Ennen palvelun julkaisua koulutamme sen käyttöön. Tässä vaiheessa sivustolle voidaan lisätä tarvittavat meta-tiedot, seurantakoodit sekä aloittaa sivuston hakukoneoptimointia. 

Vaihe 5: Viimeisessä vaiheessa palvelu julkaistaan ja käyttäjäpalautteen ja -kokemusten kerääminen voidaan aloittaa. 

Vaihe 6: Jatkokehityksestä sovitaan palautteen ja asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden perusteella.

Tutustu esimerkkeihin headless-toteutuksista

Verkkosivu-uudistus

Asiakkaalle suunnitellaan uusi brändi-identiteetti, jolloin verkkosivuston ilme ja tekninen toteutus halutaan myös päivittää ajanmukaiseksi. Hoidamme sivuston teknisen toteutuksen toimistosi vastatessa visuaalisesta suunnitteluista ja sisällöistä.

Web-sovellus

Web-sovelluksen kehittäminen. Yritys suunnittelee uuden digitaalisen palvelun testausta. Kehitämme palvelusta selaimessa toimivan web-sovelluksen, joka on kustannustehokas tapa selvittää, onko palvelulla kysyntää. Teemme vaativuusmäärittelyn ja uusien ominaisuuksien priorisoinnin.

Vuosikertomus

Vuosikertomuksen tekninen toteuttaminen. Vuosikertomuksen uudistuksen yhteydessä julkaisualusta halutaan päivittää. Suunnittelemme ja toteutamme helposti ylläpidettävän julkaisualustan, jota asiakkaan on itse helppo päivittää ja muokata ennen raportin julkaisua.

Miksi Headless on nyt ajankohtainen?

Headless-teknologian esiinmarssista on puhuttu jo useampi vuosi. Ei ihme. Headless tarjoaa teknologian, jolla uusia digipalveluita voi rakentaa ketterästi.

Totuus on, että yhä harvemmin rakennetaan enää vain perinteistä, näyttöpäätteeltä katseltavaa verkkosivustoa. 

Entistä useammin tarve on kehittää ainakin yksi mobiilipalvelu tai näyttää sisältöä verkkosivuston lisäksi muualla.

Toisaalta odotukset ovat nousseet. Mobiilissa käytettävät palvelut ovat saaneet kuluttajat odottamaan samaa sujuvuutta myös verkkosivustoilta. 

Headless on vastaus toiseen ajankohtaiseen trendiin eli avoimiin rajapintoihin.

Headless perustuu rajapintojen kautta välitettävään informaatioon, joten uusien integraatioiden rakentaminen on lähtökohtaisesti yksinkertaista.  

UKK (Usein Kysytyt Kysymykset)

Varaa online-tapaaminen

🕑 30 min
📅 maanantain - perjantai

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Valitse sinulle sopiva ajankohta ja varaa tapaaminen. Täytä oheiseen lomakkeeseen tietosi, niin lähetämme sinulle linkin tapaamisen sähköpostilla.

Index